Nieuws

Orkest luchtmacht geeft Anjerconcert in Beuningen

Orkest luchtmacht geeft Anjerconcert in Beuningen

15 mei 2018Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht geeft op vrijdag 22 juni een gratis concert op het Asdonckterrein in Beuningen. Dit zogeheten Anjerconcert vindt plaats, aansluitend aan de traditionele gemeentelijke veteranenbijeenkomst.

Het doel van het Anjerconcert is om meer maatschappelijke waardering voor veteranen te krijgen. Door middel van het Anjerconcert wil men inwoners en veteranen samenbrengen.

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht speelt, als eerbetoon aan de 115.000 veteranen die Nederland telt, de mooiste nummers uit de Veteranen top 50. Veteranen stelden deze top 50 in de loop der jaren samen. Het orkest speelt ook nummers van vroeger tot nu, zoals muziek van Glenn Miller, U2, Marco Borsato en Armin van Buren.

Het concert op het Asdonckterrein duurt van 20.00 tot 22.30 uur.

Comments are closed.

Menu Title