Nieuws

Deest kijkt alleen nog naar toekomst

Deest kijkt alleen nog naar toekomst

18 mei 2018De gemeente Druten en de stichting Goeie Gronde uit Deest hebben afgesproken om gezamenlijk alleen nog naar de toekomst te kijken en niet meer naar het verleden. Dat hebben beide partijen afgesproken tijdens een onlangs gevoerd overleg.

Goeie Gronde had in een brief aan het college van B&W geklaagd over een aantal misstanden in Deest.

Volgens de stichting heeft het dorp Druten een voorkeurspositie en wordt Deest steeds weer ingezet voor financieel gewin voor de gemeente. Goeie Gronde wijst er op dat Deest wel de lasten heeft, zoals hele lange ontzandingsprojecten en industrieterreinen, maar niet de lusten.

In een brief aan de stichting geeft het college in algemene zin antwoord op de klachten.

De gemeente heeft inmiddels ook met de stichting afgesproken dat er bij de gemeente één aanspreekpunt komt voor de inwoners van Deest. Het college geeft toe dat de communicatie met de stichting in het verleden niet optimaal was.

Comments are closed.

Menu Title