Over Totaal

Webfm kent u als de lokale omroep Beuningen. Met een enthousiast team van ruim 60 vrijwilligers is op 1 september 2015 gestart met een nieuw concept en een nieuwe naam:
RTV TOTAAL voor Maas & Waal!

Geschiedenis van TOTAAL
Totaal is een van oudsher bekende naam in de regio. Sinds 1990 worden er onder deze naam vooruitstrevende radioprogramma’s gemaakt. Een deel van de teamleden van destijds is nog steeds dagelijks betrokken bij RTV TOTAAL.

RADIO TOTAAL & TOTAAL TV:
TOTAAL is een Radio en TV-station dat midden in de samenleving staat. Ongeacht leeftijd, cultuur of kleur, rijk of arm, sterk of zwak, werknemer of zakenman, gelovig of niet, TOTAAL verbindt individuen en groepen. TOTAAL staat midden in de samenleving van alledag, en brengt berichten, nieuws, en actualiteiten op Radio en TV. Luisterend, adviserend, helpend, beslissend en innoverend. Dat staat ook voor TOTAAL.

RADIO:
Een prettige muziekmix afgewisseld door professionele DJ’s zorgt ervoor dat TOTAAL aan staat in winkels, op kantoor, in de werkplaats of op de bouw. Ieder uur hoort u het nieuws uit de regio. Op gezette tijden brengt TOTAAL informatieve programma’s zoals Regiosport, Gezond en Wel en Tussen Waal & Bruggen. Met regelmaat is TOTAAL zichtbaar aanwezig tijdens belangrijke evenementen in het uitzendgebied. Via de Rode Request-button op de website kunt u zelf bepalen wat er gedraaid word op de radio.

TV:
De TV uitzendingen van RTV Totaal worden op dit moment elk uur herhaald. U kunt dus elk moment gaan kijken en ziet al onze uitzendingen binnen 1 uur.

Tussen de bewegende beelden is er de kabelkrant met het laatste nieuws en de activiteiten agenda waar u kunt lezen wat er allemaal georganiseerd wordt in de omgeving.

  • Op het hele uur is er nieuws uit onze 3 gemeenten.
  • Op het halve uur is er nieuws uit de regio.
  • Kwart over en kwart voor het uur zijn er speciale reportages.

Via de Live-TV pagina op onze website en de bekende frequenties  op de kabel, kunt u de uitzendingen bekijken.

TOTAAL voor de ondernemer:
RTV TOTAAL is er voor iedere onderneming, met MKB, de retail en de industriële grotere bedrijven. Allen zijn ze welkom en vanuit de maatschappelijke betrokkenheid in de regio hebben zij een streepje voor bij TOTAAL.

TOTAAL, brengt niet alleen de commercials op radio, TV en kabel maar denkt mee met uw onderneming en bouwt een relatie met u op. Meedenkend, innovatief en ondersteunend door ons hele team van zo’n 60 vrijwilligers. TOTAAL hecht belang aan een langdurige samenwerking.

Het bestuur van TOTAAL:
Het bestuur van RTV TOTAAL bestaat uit ervaren bestuurders, ondernemers en deskundigen in hun functie. De bestuursleden staan midden in de samenleving en hebben grote affiniteit met Radio & TV. Het bestuur, dat te bereiken is via bestuur@rtvtotaal.nl, bestaat uit:

Voorzitter: Steven Eijberts
Secretaris: Laura Hubner
Penningmeester: Peter Mom
Programmaleiding: Maurice de Mandt
Techniek: Willem van der Voort

Het bestuur maakt gebruik van de Raad van Advies. De RvA bestaat uit enthousiaste ondernemers en ervaringsdeskundigen. De RvA stelt haar netwerk en kennis ter beschikking aan het bestuur en de omroep. De Raad bestaat uit:

Gerard van Gorkum
Ton Hendrix
Mark van Loveren
Michel van Dolderen

Naast veel menskracht is er ook financiële steun nodig om dit maatschappelijk doel te continueren. Wij zijn blij met alle vormen van financiële steun: particulier of vanuit ondernemingen. Met adverteren op TOTAAL steunt u het maatschappelijk belang en bent u HOORBAAR en ZICHTBAAR aanwezig in de regio. Kijk eens bij adverteren.
TOTAAL: Voor elkaar en met elkaar:

Menu Title