Kinderen kunnen op safari bij de Herenboeren

Op Bodemdierendag op zaterdag 2 oktober gaan de Herenboeren op safari. Op zoek naar een wereld heel dichtbij en toch vaak onbekend en ongezien namelijk de dierenwereld onder onze voeten. 

Twee globetrotters nemen de bezoekers ook nog eens mee op een reis door de tijd. Samen verkennen zij het ontstonden van de Aarde, dat pissebedden al leefden in de tijd van de dinosauriërs en hoe de mens afhankelijk is van de eerste levende wezens op Aarde: de eencelligen. 

Je bent op Nationale Bodemdierendag (2 oktober) welkom bij Herenboeren Wilhelminapark in Boxtel tussen 11.00 en 13.00 uur. Doorlopend liggen er zoekkaarten en spullen klaar om te verkennen welke minidieren er op de Herenboerderij te vinden zijn. Neem daarvoor als het kon ook je eigen emmertje, schepje en loepje mee. 

Wie mee wil op ‘De reis door de tijd show’ moet zich op tijd melden. Het vertrek is om 11.30 uur en om 12.30 uur. Alle kinderen zijn zaterdag welkom om kennis te maken met de Herenboerderij, zowel van Herenboeren als niet-Herenboeren. Aanmelden is wenselijk zodat de organisatie rekening kon houden met het aantal bezoekers. Opgeven is mogelijk via: ACT.Wilhelminapark@herenboeren.nl.

Via De meierij boxtel