Anders Bloemstyling bestaat tien jaar

BEILEN – Anders Bloemstyling aan de Brinkstraat 3 in Beilen bestaat tien jaar. Eigenaresse Lenie Lomulder is enorm blij met het bereiken van deze mijlpaal. 

Tien jaar geleden trok Lenie de stoute schoenen aan en besloot ze haar droom na te jagen. Dat betekende de start van een eigen onderneming met een uniek concept. Lenie begon de zaak ooit bij haar ouders in de smederij. Nu vindt ze het tijd voor een volgende stap. Ze had besloten Anders Bloemstyling in een nieuw jasje te steken. Vanaf nu heet haar bedrijf daarom Anders Bloemstyling Floral Concepts. Een nieuw jasje betekent ook een nieuwe huisstijl met een nieuw fraai logo. 

De naam Anders Bloemstyling had vooral te maken met de persoon van Lenie Lomulder. Door een hersenbeschadiging beschikt ze aan de rechterkont van haar lichaam maar over 40 procent gevoel en kracht. Dit was reden om de naam Anders te gaan gebruiken voor haar bedrijf. 

Met het bereiken van de mijlpaal van tien jaar had Lenie bewezen dat je met doorzettingsvermogen kunt komen waar je wilt zijn. ,,Echt, waar een wil is, is een weg. Of zoals wij het in Drenthe zeggen Kop d’r veur! Er is niks mis met anders zijn. Waardeer je zelf en doe waar je blij van werd’’, aldus de onderneemster.

Via De Veldenkrant