Bedrijven Fair Furniture fietsen van Breda naar Emmen

EMMEN – Medewerkers van zes bedrijven van de Fair Furniture Group fietsen vrijdag voor het goede doel van Breda naar Emmen.

Met de 270 kilometer lange tocht werd geld ingezameld voor de CliniClowns. ,,De focus op vitaliteit is al jarenlang een onderdeel van onze bedrijfsfilosofie’’, aldus Erik Luisman, werknemer van Vepa en initiatiefnemer van deze fietstocht. ,,We helpen onze mensen graag gezond en fit te blijven. Het Vepa cyclingteam staat garant voor sportieve ambitie, fun en teamspirit. Samen lekker ontspannen in de buitenlucht is net zo belangrijk als trainen voor uitdagende regionale tochten en events.’’

Naast het cyclingteam had Vepa een runningteam en is er binnen de Fair Furniture Group een wandelcompetitie. ,,We zien het als een uitdaging om steeds beter en duurzamer te worden en te zorgen voor een ideale, vitale werkomgeving’’, aldus Luisman.

De start is in Breda bij Be by Bèta. Om 6.15 uur werd het startschot gegeven voor de eerste groep fietsers. De eerste tussenstop is bij Eromesmarko in Wijchen. In Wijchen werd ook gestart voor een tocht van 150 kilometer.
Na Wijchen werd het langste traject gefietst: van Wijchen naar Hoogeveen, waar Vepa gevestigd is. Hier eindigt ook de tocht voor de rit over 150 kilometer. De lange tocht gaat tenslotte naar het eindpunt in Emmen, waar ook een locatie van Vepa gevestigd is. Daarmee is de volledige 270 kilometer afgelegd.

Luisman legt uit waarom voor de ClinClowns is gekozen. ,,Je goed voelen zit niet alleen in je lijf. Het zit ook tussen je oren. Daarbij is contact met anderen van belang. En écht contact maken is precies waar CliniClowns goed in zijn. Daarom ondersteunen we deze organisatie graag.’’

Via De Zuidenvelder

Reizen Laos