Bedrocks start met tweede helft van de competitie

EMMEN – Honkbalvereniging Bedrocks uit Emmen is gestart met de tweede helft van de competitie.

Het tweede seniorenteam beet het spits af met een thuiswedstrijd tegen koploper Eagles uit Deventer. De thuisploeg, voorlaatste op de ranglijst, nam in de eerste inning een 2-1 voorsprong en dat gaf vertrouwen. In de tweede inning ging het gelijk op en werd de stand ook gelijk (5-5). Daarna trokken de Eagles de teugels aan en zo werd het eind derde inning 5-13. De Emmenaren wisten nog drie runs te maken, maar moesten met de 8-23 eindstand duidelijk hun meerdere erkennen in de Eagles. Beste slagmannen waren Marijn Mast en Tim Robben met elk twee honkslagen en Harry Boonstra met een honkslag en een 2-honkslag.

Donderdagavond 26 augustus werd er bij Bedrocks een open training recreatief softbal gegeven. Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom om onder leiding van ervaren trainers een balletje te komen gooien en slaan.  Ervaring is niet nodig. Het is wel verstandig om makkelijk zittende kleding en schoeisel te dragen. De training werd gegeven op het jeugdveld van sportpark Meerdijk. Men start om 19.00 uur.

Zaterdag komen om 11.00 uur de pupillen van Bedrocks in actie. Zij spelen tegen Knights uit Leek. Om 14.00 uur nemen de aspiranten het op tegen Northern Stars uit Leeuwarden. Zondag ontvangen de heren om 14.30 uur WHSC uit Winschoten.

Via De Zuidenvelder