Blueprint-sessie live in foyer vanBeresteyn

VEENDAM – In de foyer van cultuurcentrum vanBeresteyn is vrijdag een Blueprint-sessie bij te wonen. De presentatie is in handen van Thomas Kaldijk. Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis.

Gasten zijn de Groningse bluesrockband The Woods en de Amerikaanse singersongwriter Jim Keller. The Woods bestaat uit Joris Bos op gitaar en zang, Martijn Drijfhout op bas, Johan Zielstra op toetsen en Pieter Dokter op drums. De band kiest niet voor traditionele blues, maar had een eigen sound: een funky mix van rock, roots en blues.

Ingetogen nummers

Jim Keller begon eind jaren zeventig in de band Tommy Tutone. Hij verhuisde naar New York en pakte in 2005 zijn muziekcarrière opnieuw op. Dit jaar verscheen vierde album: By No Means. Daarop brengt de doorgewinterde muzikont ingetogen en sfeervolle nummers. Keller zal in Veendam worden begeleid door multi-instrumentalist Jan van Bijnen.

De sessie begint om 17.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De huidige coronamaatregelen betreffende theaterbezoek zijn ook voor deze sessie van kracht.

Via De Koerier