De Meiden Van Toen komen naar Veendam

VEENDAM – Mariska Pronk, Catherine Sorgdrager en Kim Perfors komen vrijdag als De Meiden Van Toen naar theater vanBeresteyn in Veendam.

Sores van de vrouw van nu worden door De Meiden Van Toen aan het licht gebracht. In de voorstelling krijgt het publiek een kijkje in het leven van de jonge vrouw van nu. Want die meiden van toen, zijn de vrouwen van nu.

Overdreven huilbuilen

De Meiden Van Toen zeggen zelf het volgende over de voorstelling: ,,We werken, we hebben lief, we hebben goede gesprekken en irritaties. We hebben verwachtingen, twijfels, teleurstellingen en ietwat overdreven huilbuien. We hebben dagen dat we ons hyper voelen en intens gelukkig. We hebben vandaag. Leven in het nu. Het liefst met blauwe bessen, artikelen over een happy me, organic avocado’s, squats en fillers. Dit allemaal onder toeziend oog van de huidige maatschappij en je volgers op Instagram.”

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Via De Koerier