DWS/Drukkerij Van der Kooi wint ook tweede wedstrijd in hoofdklasse V&Z

VEENDAM – In de hoofdklasse van de Veendammer zaalvoetbalcompetitie V&Z had DWS/Drukkerij Van der Kooi ook zijn tweede wedstrijd gewonnen.

DWS rekende vorige week af met Gervas Futsal: 6-5. Eerder won de Drukkerij-ploeg al van Draaijer Schilders. DWS deelt de koppositie met H. van der Veen VOF, dat vorige week niet in actie kwam. Galacticos kreeg klop van SWO Veendam: 5-1. Beide teams waren niet compleet en hadden een veldspeler op doel.

Eerste klasse 

In de eerste klasse leed Sportplein zijn eerste nederlaag. Dijk Administratie was met 6-2 te sterk. De gebroeders Schoenmaker namen samen vijf goals voor hun rekening. Koploper Osman Gazi won ook zijn derde wedstrijd. Veen Auto’s werd met 5-2 verslagen. Autobedrijf Smit Meeden won met 10-3 van Smit Facility en Bert Ritsema Futsal rekende af met Pantalon du Sud: 7-2.

Tweede klasse

In de tweede klasse wonnen Dofine en Claj Concultancy ook hun tweede duel. Het zijn de enige ploegen zonder puntverlies. Claj Consultancy won met 5-4 van Fc. Sensa en Dofine versloeg, mede dankzij drie treffers van Van Zwol, By Kieman met 5-3. De andere uitslagen in deze klasse luiden: Essity Operations Hoogezand-Euro Mail 5-4, Clias/vVan der Laan-Gadero 2-6 en Voetzorg Van Maanen-Stuk. M. Stevens 6-7.

Derde klasse

In de derde klasse won Hello Kitty Warriors ook zijn derde wedstrijd: 19 mei werd in een harde wedstrijd met 8-2 verslagen. Een speler van 19 mei kreeg rood :nadat hij zich had laten provoceren en een klap had uitgedeeld. De andere uitslagen luiden als volgt: Veendam Fanatics-Van der Laan.nl 11-1, MOG ICT-HSJL ’21 13-2, Salon La Granja-Van der Laan Verzekeringen 1-9, De Vastgoed Schilder-Feiken CV 1-2.

Vierde klasse

In de vierde klasse won Fc. Flamingo’s met 5-2 van Drenth Installatie Techniek. Adviesunie Lokken en W.I. Winschoten speelden met 2-2 gelijk.

Via De Koerier