FC Emmen en Carmelcollege verlengen samenwerking

EMMEN – FC Emmen en het Carmelcollege hebben besloten de samenwerking te verlengen. Ook in de toekomst gaan ze samen jonge topsporters begeleiden en maatschappelijke projecten opzetten.

Omkijken naar je medemens en konsen creëren voor jonge talenten. Dit zijn twee belangrijke speerpunten in het beleid van zowel FC Emmen als Carmelcollege Emmen. Volgens beide organisaties is het dan ook niet meer dan logisch dat de samenwerking werd voortgezet. Rector Louwien Eising van het Carmelcollege  en Guus de Vries namens FC Emmen, hebben dan ook onlangs een stevige handtekening gezet onder een nieuw partnercontract. 

Er is afgesproken dat beide organisaties gezamenlijk jonge topsporters gaan begeleiden en bovendien maatschappelijke projecten zullen opzetten in de regio. Een mooi voorbeeld vorig jaar was het project ‘Soep op de stoep’, waarbij FC Emmen Noaberschap in samenwerking met leerlingen van Carmel in coronatijd soep kookten voor eenzame buurtbewoners en ouderen. Op dit moment werd er flink gebrainstormd over nieuwe projecten.

Via De Zuidenvelder