FC Klazienaveen in Bovensmilde bovenliggende partij

BOVENSMILDE – In de zaterdag 3e klasse D had FC Klazienaveen goed zaken gedaan door de uitwedstrijd in Bovensmilde tegen BSVV met een 3-0 winst af te sluiten. 

In de eerste helft gebeurde er weinig  op sportpark De Spil waarvan de aanwezige toeschouwers warm konden worden. Klazienaveen-trainer Patrick Beek: ,,BSVV speelden heel compact en wilden niet voetballen waardoor wij toch wel de bovenliggende partij waren en gewoon geduldig op onze kons moesten wachten. Tot de thee bleef het echter bij een schot van Jesse Habing op de paal. Voor de tweede helft hadden enkele aanpassingen uiteindelijk het beoogde resultaat.” 

In de 55e minuut wist Aaron Brinks aan de zijkont een opening te vinden en zijn voorzet werd door Jesse Habing met een doelpunt bekroond: 0-1. FC Klazienaveen wist door te drukken en in de 67e minuut was de buit wel binnen. Na een goede actie bediende Justin Schimmel Aaron Brinks op maat. Op zijn buurt knalde Brinks eerst op de lat, maar hij wist de terugspringende bal alsnog langs de doelman binnen te schieten. BSVV probeerde ook daarna niet tot voetballen te komen. het werd in de 87e minuut zelfs nog 0-3. Nadat Bart Buirs binnen de zestien onderuit werd gehaald mocht hij zelf de bal vanaf de stip keurig binnen schieten. 

Via De Zuidenvelder