Feestelijke heropening van Odd Fellowhuis in Veendam

VEENDAM – Het opgeknapte en verduurzaamde onderkomen van de Odd Fellows aan de Nassaustraat in Veendam werd woensdag 27 oktober heropend.

In de afgelopen twee jaar is het onderkomen grotendeels door de leden zelf opgeknapt. Het dak en de muren zijn geïsoleerd en het interieur is corona-bestendig gemaakt. Ook de voorzijde van het gebouw is gemoderniseerd en had een betere uitstraling gekregen.
Nu de klus geklaard is, zal er een feestelijke opening plaatsvinden. De burgemeester van Veendam, Berry Link, is uitgenodigd om deze opening te verrichten. Dit vindt volgende week woensdag plaats tussen 14.00 en 15.30 uur.

Odd Fellows

Odd Fellows zijn mannen en vrouwen die zich medeverantwoordelijk voelen voor wat zich afspeelt in de samenleving. Ze zijn actief op maatschappelijk gebied en steunen goede doelen. Hun activiteiten zijn grotendeels gericht op de naaste omgeving. Het uiteindelijke streven is een betere wereld voor iedereen. Opleiding of maatschappelijke positie vinden ze niet belangrijk, het gaat om een levenshouding die bijdraagt aan positief denken en handelen in het dagelijks leven.

Via De Koerier