Fuhler Loon en Verhuur Drentse Onderneming van het Jaar

EMMEN – Fuhler Loon en Verhuur uit Emmen is gekozen tot Drentse Onderneming van het Jaar 2021. Het bedrijf wist in de finale af te rekenen met de Pandriks Group uit Meppel en Olba BV uit Coevorden. 

,,Het blijft bijzonder en mooi om te zien hoeveel prachtige ondernemingen Drenthe had. We hebben parels van bedrijven en daar ben ik heel erg trots op. Tijdens deze verkiezing stonden een aantal, soms wat minder zichtbare, bedrijven in de spotlight en dat is puur genieten”, aldus de erevoorzitter van de jury Henk Brink. Dit jaar stonden er drie totaal verschillende ondernemingen van hoge kwaliteit op het podium. De overeenkomst is dat ze alle drie ook internationaal werken. 

Fuhler Loon en Verhuur is van oudsher een agrarisch loonbedrijf dat zich flink had doorontwikkeld. Nog steeds is het bedrijf als loonbedrijf actief in de regio, maar daarnaast doen ze grondverzet- en wegenbouwprojecten in Groningen, Friesland en Drenthe. Ook recycling valt binnen het takenpakket, zowel groen als grijs, door heel Nederland, Duitsland en België. De recycling-gedachte ‘zuinig omgaan met grondstoffen en energie’ brengt men daarbij echt in de praktijk. Daarnaast voert Fuhler grote landschaps-/natuurprojecten uit, in verschillende soorten en maten. Het gaat dan onder meer om de aanleg van WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen de Muur van Emmen.

Via De Zuidenvelder