Fysikids helpt kinderen met lichamelijke klachten

EMMEN – Stephanie Harms is in maart in Emmen gestart met Fysikids, een praktijk voor kinderfysiotherapie. Ze is gevestigd achter de Voorhof in Angelslo. Hier helpt ze kinderen met tal van lichamelijke klachten. 

Stephanie is als (kinder)fysiotherapeut specialist in het bewegend functioneren en de groei en ontwikkeling van kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. Met haar praktijk is ze een belangrijke schakel tussen het kind en de zorg, school en sport. Fysikids behandelt baby’s en kinderen met onder andere pijnklachten, conditionele en motorische problemen, maar ook regelmatig jongeren met sport- en aan de groei gerelateerde blessures. 

Dagelijks zet Stephanie Harms zich in voor het welzijn van kinderen in Emmen, waarbij het vooral gaat om het met plezier en zonder belemmeringen kunnen bewegen en sporten. Daarnaast is Stephanie ook gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met plas- en poepproblemen. Dit doet ze niet alleen in de praktijkruimte, maar ook aan huis of op school. 

Fysikids is gevestigd aan de Statenweg 4 in Emmen. Het telefoonnummer is 0591-725152 of 0642305074. Zie ook www.fysikids.nl.

Via De Zuidenvelder

Reizen Laos