Green Airlines verbindt GAE met zonbestemmingen

EELDE – De nieuwe Duitse luchtvaartmaatschappij Green Airlines gaat met ingang van juli vanaf Groningen Airport Eelde vliegen naar de zonbestemmingen Mallorca en Ibiza in Spanje, Corfu (Griekenland) en Faro (Portugal). In september werd ook de Finse stad Turku toegevoegd aan het aanbod van bestemmingen.

Green Airlines gaat twee keer per week vliegen naar Mallorca, Ibiza en het Griekse eiland Corfu, en één keer per week naar Faro. Vanaf september worden vijf wekelijkse vluchten uitgevoerd tussen Groningen Airport Eelde en Turku. Er werd gevlogen met een Embraer 190, die op Groningen Airport Eelde werd gestationeerd. Het toestel biedt plaats aan honderd passagiers en staat bekend om zijn brandstofefficiëntie en lage uitstoot.

,,Met het oog op de voortgang van de coronavaccinaties kijken we uit naar het komende reisseizoen en naar onze start op Groningen Airport Eelde”, zegt Stefan Auwetter, oprichter en CEO van Green Airlines. ,,We zijn ervan overtuigd dat we met een aantrekkelijk aanbod en ons duurzame vluchtconcept veel reizigers in de regio zullen aanspreken.”

Tickets zijn nu al te boeken via de website van Green Airlines: www.green-airlines.com. Vanaf volgende week zijn tickets ook te koop op de website van Groningen Airport Eelde.

Green Airlines is een Duitse luchtvaartmaatschappij die in 2020 is opgericht en als doel had om vliegreizen in Europa duurzamer en groener te maken. Het concept van Green Airlines voorziet onder meer in het compenseren van CO2-uitstoot en het gebruik van biokerosine.

Reizen Laos