Herdenkingsavond Buitenwoelhof

VEENDAM – Bij begraafplaats Buitenwoelhof en het uitvaartcentrum in Veendam werd vrijdag 5 november een herdenkingsavond gehouden. De avond werd georganiseerd door de gemeente Veendam, Uitvaartverzorging Diedel-Wessels en uitvaartcentrum Buitenwoelhof.

In de afgelopen periode was het voor velen -mede door corona- niet mogelijk om elkaar te ontmoeten en op een goede manier afscheid te nemen van dierbaren. Tussen 18.30 en 20.30 uur is daarvoor gelegenheid tijdens de herdenkingsavond bij begraafplaats Buitenwoelhof en het uitvaartcentrum in Veendam.

Verlichte route

De herdenkingsavond geeft iedereen dit dat wil de gelegenheid om dierbaren te herdenken. Bij aankomst bij het hek van de begraafplaats kon een grafkaars of een houten hart meegenomen worden. Vervolgens is er een verlichte route over de begraafplaats, waar de grafkaars geplaatst kon worden bij een graf, bij het strooiveld of in de gaanderij.

Het houten hart kon beschreven worden en opgehangen aan het hek, voor een dierbare herinnering. Ook is het mogelijk om binnen in de aula dierbaren te herdenken. Koffie en thee worden aangeboden.

Parkeren

Mensen die met de auto komen, kunnen parkeren op de parkeerplaats bij stadion de Langeleegte. Vanaf de parkeerplaats is een verlicht looppad naar de begraafplaats. Voor mindervaliden is parkeren bij de aula mogelijk.

Via De Koerier