Informatiemiddag over nieuwbouwplan in Woellust Veendam

VEENDAM – In de wijk Woellust in Veendam worden binnenkort, zoals gemeld, zestien levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Woensdag werd er een informatiemiddag over dit nieuwbouwplan gehouden. Dat is tevens de start van de verkoop van de woningen.

Heerlijk wonen op steenworp afstand van alle voorzieningen, maar ook dichtbij de natuur? Dat kon binnenkort in Woellust Diep & Sluis. In nieuwbouwwijk Woellust komen de rust en ruimte van het platteland samen met de levendigheid en de voorzieningen van een stad. De wijk werd gesierd door groen en water.

Levensloopbestendige woningen 

In de laatste jaren is er in de wijk Woellust veel nieuwbouw gerealiseerd. Toch bleef de vraag naar levensloopbestendige woningen groot en werd deze niet eerder ingewilligd. Daarom worden er binnenkort in de wijk Woellust, op een historische locatie, nieuwe woningen gebouwd onder de naam Woellust Diep & Sluis.

Hoogwaardig en duurzaam

De zestien geschakelde woningen worden hoogwaardig en duurzaam gebouwd, waardoor ze onderhoudsarm zijn. De woningen zijn zo ontworpen dat er veel verschillende opties mogelijk zijn, waardoor ze meegroeien met de behoeften van de bewoners. Door de badkamer en slaapkamer op de begane grond is een leven lang wonen mogelijk. De woningen zullen gasloos opgeleverd worden en worden volledig voorzien van vloerverwarming.

Informatiemiddag

Woensdag zal er een informatiedag over het nieuwbouwproject plaatsvinden. Dit moment is de start van de verkoop van de woningen. Belangstellenden kunnen voor een afspraak via 0598-631313 contact opnemen met Alders Makelaars. Het maken van een afspraak is nodig in verband met de huidige coronaregels.

Via De Koerier

Reizen Laos