JIJ Brillen & Meer trakteert klanten op goodiebag

ZUIDLAREN – JIJ Brillen & Meer in Zuidlaren geeft klanten deze week bij aankoop van een (zonne)bril of contactlenzen een goodiebag met leuke en lekkere producten van Zuidlaarder ondernemers cadeau.

Wie jarig is, trakteert. Dat geldt ook voor eigenaar Jeroen IJntema van JIJ Brillen & Meer, die aanstondende zondag zijn verjaardag viert. Iedereen die deze week in zijn optiekzaak een bril, zonnebril of contactlenzen koopt, ontvangt een goodiebag die door ondernemers uit Zuidlaren is gevuld met allerlei leuke en lekkere producten.

De aanschaf van een nieuwe bril of contactlenzen begint met een oogmeting. JIJ Brillen & Meer maakt hierbij gebruik van de revolutionaire DNEye-scanner van Rodenstock. Met de zeer precieze 3D-oogmeting van de DNEye-scanner kunnen ogen nauwkeuriger worden gemeten dan ooit. Zo krijgt men de meest perfecte Rodenstock-brillenglazen en dus het scherpst mogelijke zicht.

Sinds 1900 werd een algemeen model van het menselijk oog gebruikt voor het meten van het oog en het berekenen van de brillenglazen. In de loop van de tijd werden de technologie en de glazen geperfectioneerd, maar de berekening was nog steeds gebaseerd op oude methoden. Rodenstock is nu een nieuwe weg ingeslagen met de DNEye-scanner, die de individuele anatomie van het oog meet. Als één van ‘s werelds toonaangevende fabrikonten kon Rodenstock ook de gemeten waarden in het brillenglas integreren.

JIJ Brillen & Meer is gevestigd aan de Stationsweg 35 in Zuidlaren. Meer informatie over de optiekboetiek is te vinden op de website https://jijbrillenenmeer.nl.

Reizen Laos