Kunstenaars VanTyNaarLo exposeren in Steenwijk

STEENWIJK – Elf kunstenaars van kunstenaarsvereniging VanTyNaarLo tonen hun werk van 25 november tot en met 17 december in Galerie Steenwijk. De tentoonstelling had als titel ‘Kunst met een glimlach’.

De deelnemende kunstenaars zijn Aly van der Woude (abstracte schilderijen), Anette Ebert (houtsnedes en -beelden), Bernhard van Loon (schilderijen en tekeningen), Jeichien Stapel (schilderijen), Hilde Barendse (papier en olieverfschilderijen), Jitske Rinsma (houtskooltekeningen), José Geertzen (schilderijen), Peter Tholen (schilderijen), Klaas Bil (pasteltekeningen), Maya Vermeulen (schilderijen en tekeningen) en Sophie Mellema (pentekeningen).

De expositie is te bezichtigen van donderdag 25 november tot en met vrijdag 17 december op maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur en op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.30 uur. De toegang is gratis. Galerie Steenwijk is gevestigd aan de Meppelerweg 47 in Steenwijk; op de eerste etage boven de bibliotheek. Meer informatie is te vinden op www.kunstenaarsvantynaarlo.com of op de website van Galerie Steenwijk: www.galeriesteenwijk.nl.

VanTyNaarLo is een actieve vereniging van ruim dertig kunstenaars. Elf van hen tonen hun werk de komende periode bij Galerie Steenwijk. Binnen de vereniging zijn verschillende kunstdisciplines vertegenwoordigd. De leden schilderen, tekenen en beeldhouwen, maken keramiek en grafisch werk. Verder werd er fotografie, film, illustratie, land-art, performance- en community-art beoefend. Maar ook muziek maken en schrijven zijn vertegenwoordigd bij de kunstenaarsvereniging.