Laatste weekend theatervoorstelling NOORD

ZUIDBROEK – Theatervoorstelling NOORD kon dankzij de nieuwe richtlijnen voor het eerst, de volledige capaciteit van de zaal benutten. Dit betekent dat de voorstelling in het laatste weekend door 939 bezoekers kon worden bezocht in de speciaal gebouwde theaterhal bij Van der Valk in Zuidbroek.

NOORD is een initiatief van theatermaakster Geke Hoogstins uit Eext. De voorstelling draait inmiddels drie weken en had alleen maar enthousiaste reacties opgeroepen. Een enorme waardering voor dit initiatief om Groningen in de regio en de toekomst voor onze kinderen onder de aandacht te brengen. 

NOORD is een voorstelling over de onvoorspelbaarheid van het bestonden, vol livemuziek, spectaculaire filmbeelden en effecten. Het publiek ervaart een meer dan magische en unieke beleving waarin de dijken breken en de aarde zijn verhaal vertelt. De bezoekers komen ogen en oren te kort. 

De voorstelling werd dit weekend voor het laatst opgevoerd. Kaarten kunnen worden gereserveerd via www://noordtheater.nl/tickets/