Lezing Groei & Bloei Emmen over ‘Slingers in de tuin’

EMMEN – Groei & Bloei afdeling Emmen organiseert woensdag 20 oktober een lezing door Olga van Ekelenburg. Ze vertelt over ‘Slingers in de tuin’.

Het tuinvirus kreeg Van Ekelenburg in 1999 in zijn greep. Haar pas ontdekte groene vingers kwamen geweldig goed van pas, want haar 1900 vierkonte meter grote tuin moest gevuld worden met kleurige pracht. En wel zo snel mogelijk. Dit leidde tot een tuin vol met eenjarigen om de gaten in de borders tussen de vaste planten op te vullen.

Tijdens haar lezing vertelt Olga Van Ekelenburg op over het gebruik van eenjarigen. Heel bijzonder zijn de gewaagde kleurencombinaties waardoor zowel de eenjarigen als vaste planten nog beter tot hun recht komen. Veel foto’s van haar eigen tuin passeren de revue en ook handige tips zullen niet ontbreken.

De lezing duurt van 20.00 tot 22.00 uur en vindt plaats bij AOC Terra aan de Huizingsbrinkweg 9 in Emmen. Leden van Groei & Bloei hebben gratis toegang, introducés betalen 3,50 euro inclusiekf koffie of thee. Opgave is mogelijk tot en met 19 oktober door een bericht te sturen naar info@emmen.groei.nl.

Via De Zuidenvelder