Loopgroep Beilen blij met nieuwe clubkleding

BEILEN – Loopgroep Beilen had de beschikking gekregen over nieuwe clubkleding. Daardoor komen de atleten nu nog beter voor de dag en daar is iedereen blij mee. 

De leden van de loopgroep hadden al langer de wens om als club beter herkenbaar te zijn tijdens trainingen en wedstrijden. Onlangs leidde dat tot het besluit van de loopgroep en partner Bodywalk Beilen om nieuwe tenues te laten ontwerpen.

Sponsor Booiman Tuinen BV uit Beilen had dit financieel mogelijk gemaakt. Booiman Tuinen had zich voor drie seizoenen verbonden aan Loopgroep Beilen en de Bodywalk Beilen. Onlangs is de kleding in de loods van Booiman Tuinen feestelijk uitgereikt. Hierbij werden Henk Booiman en Ronneke van der Molen van Booiman Tuinen in het zonnetje gezet. Zij zijn zelf ook actieve leden van de vereniging.

Komende zaterdag zijn de tenues voor het eerst buiten te bewonderen. Dan organiseert de loopgroep voor de eerste keer de VAMberg-run, een uitdagende hardloopwedstrijd over de Col du VAM.

De loopgroep had de afgelopen tijd een aantal nieuwe leden kunnen verwelkomen. Zij hebben met succes de beginnerscursus van de club afgerond. Een nieuwe beginnerscursus zal begin volgend jaar opgestart worden. Meer informatie is te vinden op www.loopgroepbeilen.nl.

Via De Veldenkrant