Marjan Brouwers in boekenclub Boekeloere

VEENDAM – Schrijfster Marjan Brouwers zal deze maand aanschuiven in Boekeloere, dé online boekenclub van Biblionet Groningen.

In deze online boekenclub lezen boekenliefhebbers samen een boek en praten erover op een speciale Facebookpagina. Deze maand draait om het boek Leegland van Marjan Brouwers.

Republiek Nieuw-Nederland

Leegland is een pageturner vol spanning en avontuur. De roman draait om de vraag: wie kun je vertrouwen en wie niet? Wat blijft er over van Nederland als de dijken breken en het land overstroomt? Wat blijft er over van Nederland als na oorlog, ziekte en geweld een militaire dictatuur aan de macht komt? In de Republiek Nieuw-Nederland is niemand te vertrouwen. De elite schuilt achter de hekken van hun enclaves. Buiten de muren is het ieder voor zich. En wie de wet breekt, werd verbannen naar Fort Zwolle en komt nooit meer thuis.

In gesprek

Woensdag 30 juni gaat presentatrice Iris van den Brand in gesprek met schrijfster Marjan Brouwers. Kijkers kunnen via de chat meepraten en vragen stellen. De uitzending is van 19.30 tot 20.30 uur rechtstreeks te volgen via facebook.com/groningsebibliotheken.

Via De Koerier

Reizen Laos