Mega Piraten Festijn weer naar Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Het Mega Piraten Festijn strijkt op zaterdag 9 oktober weer neer in Klazienaveen. Vele grote namen uit de wereld van Nederlandstalige muziek komen weer voorbij. Van Gerard Joling tot Jannes en van Mooi Wark tot Jan Smit.

,,We gaan er van uit dat het gewoon door kon gaan”, zegt organisator Eddie Mensink. ,,Met alle versoepelingen die zich in een steeds sneller tempo opbouwen, zetten we in op het gebruikelijke concept. Dus gewoon feest in de tent. Met een klein voorbehoud, want we zullen ons uiteraard houden aan de landelijke protocollen. Maar zoals het er nu uitziet, kunnen we zo meteen een ouderwets feestje vieren.’’

Ook de mannen van Poar Neem’n zijn weer van de partij. Zij verzorgen gedurende de avond op het feestterrein meerdere shows. Met stampende beats, boerenrock en veel ongein. Verder is aanwezig het RadioNL Feestcafé met barman-zanger DJ Robert Pouwels.

De artiesten die optreden in Klazienaveen zijn Gerard Joling, Mooi Wark, Jannes, Ancora, Vinzzent, Lange Frans, Frank van Etten, Stef Ekkel, René Karst, Henk Bernard, Thomas Berge, Peter Beense, Django Wagner, Jan Smit, John de Bever, Dikdakkers, Bonnie St. Claire, Boer Bennie, De Esperando’s, Marco de Hollander, Mart Hoogkamer, Otto Lagerfett, Evert Baptist, Jacques Herb, Erik van Klinken en de band Summerland. De presentatie is als vanouds in handen van Willie Oosterhuis.

Het terrein aan de Laurier is geopend vanaf 18.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot 1.00 uur.

Via De Zuidenvelder

Reizen Laos