Met Summerfun op wereldreis

VEENDAM – Summerfun Veendam zal tijdens de zomervakontie met de kinderen op wereldreis gaan.

Iedere maandagochtend stappen de kinderen in het vliegtuig van Summerfun Airlines en reizen kriskras de wereld over. Per week werd een aantal landen bezocht en bij elk land maken de kinderen een mooie herinnering door een knutsel te maken. Onder andere Frankrijk, Ecuador, Denemarken en China worden bezocht. In de laatste week van de vakontie staat Nederland centraal.

Knutselpakketten

,,Nu mogen we wel weer activiteiten organiseren, maar dit wisten we in januari natuurlijk nog niet. Toen ontstond het idee voor deze wereldreis met knutselpakketten om thuis te maken. En dat gaat daarom ook gewoon door. In het pakket zitten leuke knutselopdrachten, een werkbeschrijving en natuurlijk alle materialen. Dankzij de sponsors Nedmag en Stichting Kabelnet Veendam kunnen wij ook deze zomer de pakketten weer gratis aanbieden. En of we daarnaast nog iets fysieks organiseren, bekijken we de komende tijd”, zo laar Summerfun weten.

Wekelijks aanmelden

Vanaf maandagmiddag 5 juli komt er op de Facebookpagina Summerfun Veendam wekelijks een nieuwe poster online en dan kunnen kinderen zich opgeven. Kinderen hoeven dus niet iedere week mee op reis. Met Summerfun op wereldreis is voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. De ervaring leert dat de wat jongere kinderen met hulp van een ouder de knutselwerkjes prima kunnen maken.

Via De Koerier

Reizen Laos