Muziekavond Meeden had programma rond

MEEDEN – Metmans had het programma voor de Meedener Muziekavond rond. Het evenement werd zaterdag 26 februari gehouden.

Wegens de coronamaatregelen is de muziekavond dit jaar afgelast. Nu is de situatie zo dat er weer activiteiten georganiseerd mogen worden. Uiteraard dient de organisatie zich wel te houden aan de op 26 februari geldende RIVM-regels. Bij een verdere versoepeling van de regels start het programma om 21.00 uur. Mocht de sluitingstijd ook in februari nog steeds op 00.00 uur stonden, dat ziet de organisatie zich genoodzaakt om al om 20.00 uur te beginnen.

De artiesten 

Tijdens de muziekavond in Meeden werd opgetreden door stand-up popband Coronas, de Helene Fischer Tribute by Natasja en zanger Martin Zemering. Ook draait er een dj. De Coronas dagen het publiek uit om de telefoon op te nemen en via een live telefoongesprek hun muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken. Het verzoekje werd daarna direct gespeeld. Natasja Poels vertolkt al een aantal jaren het repertoire van één van Duitlands populairste schlagerartiesten: Helene Fischer. In Meeden zal zij de grootste hits van Fischer laten horen. De Winschoter zanger Martin Zemering brengt zowel een Engelstalig als Nederlands repertoire: Van The Eagles tot André Hazes, zolang de mensen maar genieten.

Kaartverkoop 

Metmans past voor de kaartverkoop het zogenaamde Earlybird-systeem toe. Kaarten kosten in oktober en november 20 euro. In december betaalt met 22,50 euro, in januari 25 euro en de late beslissers in februari betalen 27,50 euro. Bestellen kon via voorverkoop@metmans.nl.

Via De Koerier