Nieuwe single van Henk-Jan Tangenberg

ZWEELOO – Henk-Jan Tangenberg had een nieuwe zomerplaat uitgebracht: ‘Het Griekse leven’. Met de nieuwe single onderstreept de zanger uit Zweeloo zijn speciale band met Griekenland.

Tangenberg is al jaren verknocht aan Griekenland en dan met name het Griekse eiland Kos , waar hij meerdere keren per jaar verblijft. Door corona is dat er de laatste tijd niet van gekomen. Nu het weer de goede kont op gaat, hoopt de zanger binnenkort weer af te reizen. 

‘Het Griekse leven’ is de zesde single van Henk-Jan Tangenberg. Tekst en muziek zijn net als bij de vorige producties van vaste producer Martin Sterken. Aan bod komen de Griekse bevolking, het zonnige weer, de prachtige stranden en natuurlijk de Griekse lekkernijen. 

Tangenberg debuteerde in 2018 met ‘Tijd voor gezelligheid’. Hierna volgde de ene na de andere single: ‘Kalispera’, ‘Daarom hou ik van een feestje’, ‘Daarom hou ik van het kerstfeest’, ‘In Zweeloo kon alles’ en nu dus ‘Het Griekse leven’. Met zijn repertoire is de man uit Zweeloo geregeld te horen op regionale en nationale zenders en de diverse podia in Nederland. Zelf gaat Tangenberg er prat op dat hij elk feestje ‘aan de gang’ krijgt.

Via De Veldenkrant

Reizen Laos