Nieuwe tennisbanen op complex TVS geopend

Baancommissaris Henk van Dijke opent de nieuwe tennisbanen van TVS.

Baancommissaris Henk van Dijke opent de nieuwe tennisbanen van TVS.

SCHIPBORG – De pas aangelegde nieuwe tennisbanen op het complex van Tennisvereniging Schipborg (TVS) zijn zondag op feestelijke wijze geopend.

Na een lang voortraject van wikken en wegen, proefspelen, keuzes maken en uiteindelijk goedkeuring van de leden werden al in april van dit jaar de nieuwe smash court-banen aangelegd bij Tennisvereniging Schipborg. Dit zijn kunstgrasbanen die met rood zand zijn ingestrooid. De aanleg van de nieuwe banen is mogelijk gemaakt door jarenlang zorgvuldig financieel beleid en een subsidie van de gemeente Aa en Hunze.

Nu zijn de all weather-banen inmiddels helemaal goed ingespeeld en kon de door de coronamaatregelen uitgestelde opening eindelijk plaatsvinden. Oprichter en erelid Jaap Gejas hees de gloednieuwe clubvlag en baancommissaris Henk van Dijke knipte het gouden lint van het toegangshek door. Vele leden waren daar – op anderhalve meter afstand van elkaar – getuige van en genoten van het door het bestuur aangeboden feestelijke drankje tijdens de openingsceremonie. Via een tennisclinic van Challenger Tennis deden de leden vervolgens weer de nodige kennis op, waarna het actieve gedeelte werd afgesloten met een toss. De middag werd besloten met napraten en een drankje op het ruime terras.

Tennisvereniging Schipborg is een vereniging waar de nadruk ligt op recreatief tennis. Het tennispark en de kontine zijn in eigen beheer en met ongeveer honderd leden en drie banen is er genoeg plaats voor nieuwe leden. Meer informatie over TVS is te vinden op de website www.tvschipborg.nl.

Reizen Laos