Opkikkertjes voor vrijwilligers en sporters De Brug Veendam


Voorzitter Eric Blauw overhandigt een Opkikker aan zwemster Irem Atabas. Foto: Marinus Hol.


Voorzitter Eric Blauw overhandigt een Opkikker aan zwemster Irem Atabas. Foto: Marinus Hol.

VEENDAM – Om het bijzondere sportjaar van Stichting De Brug Veendam af te sluiten, een jaar waarin door corona amper is gesport, hebben alle 88 sporters en 38 vrijwilligers van de club een (Op)kikker gekregen. 

Alle sporters en vrijwilligers kregen een zeep in de vorm van Kermit de Kikker. Deze actie is volledig gesponsord door Zechstein Minerals uit Veendam en is mede mogelijk gemaakt door Janet Nieland, Oriflame consulente. De opbrengst gaat naar Stichting Opkikker.

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker is een organisatie met als doel het verzorgen van ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind door middel van het organiseren van Opkikkerdagen om zo de ziekte naar de achtergrond te laten verdwijnen. Stichting Opkikker geeft jaarlijks zo’n 2000 gezinnen een Opkikkerdag.

De Brug Veendam

Stichting De Brug regio Veendam is een vereniging die, op verschillende niveaus, sport- en spelactiviteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking uit de omgeving van Veendam. Het nieuwe seizoen begint in september.

Via De Koerier

Reizen Laos