PLUS geeft verenigingen steuntje in de rug

KLAZIENAVEEN – PLUS organiseert dit najaar een unieke spaaractie om het verenigingsleven een steuntje in de rug te geven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden bij hun lokale PLUS supermarkt.

Van zondag 5 september tot zaterdag 13 november kunnen klanten van PLUS sponsorpunten sparen voor de club of vereniging in hun buurt. Deze sponsorpunten zijn geld waard. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten van PLUS bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een ledenactiviteit. De clubs kunnen dit steuntje in de rug goed gebruiken na de moeilijke coronaperiode en dat is ook precies waarom de supermarktorganisatie ermee komt.

Van voetbalclub tot fanfare en alles daartussen, iedere club of vereniging in Nederland mag meedoen. Alle PLUS ondernemers verspreid over het land dragen deze actie een warm hart toe. Het mooie van deze PLUS clubactie is dat de klant niet voor zichzelf spaart maar voor een ander. Het past goed bij de verbindende rol waar PLUS als supermarkt in de buurt voor zorgt.

Via De Zuidenvelder

Reizen Laos