Pop-up-expositie Fotograaf van het jaar Annen

ANNEN – Een pop-up-foto-expositie zal van maandag 11 tot en met zaterdag 23 oktober plaatsvinden in het leegstondende pand in het winkelcentrum in Annen. Zes fotografen uit Annen hebben in totaal 21 foto’s ingezonden in diverse categorieën voor de verkiezing van Fotograaf van het jaar 2021. 

Vakjury

Een vakjury komt binnenkort bijeen om de foto’s te beoordelen. Hieruit zal ook de winnaar van de verkiezing Fotograaf van het jaar 2021 komen. Aangezien er zoveel verschillende foto’s in verschillende categorieën zijn ingezonden, worden alle inwoners van Annen (en overige belangstellenden) in de gelegenheid gesteld om deze foto’s te bekijken. Dit kon van 11 tot en met 23 oktober in het leegstondende pand tussen Martens Groenten en Fruit en Bloemig Kado, 

Publieksprijs

Tijdens de openingstijden van de winkels kunnen de foto’s worden bekeken. In de eerste week worden de foto’s anoniem geëxposeerd en kon men ter plekke door middel van een formulier een stem uitbrengen op de foto die men het mooist vindt. Degene met de meeste stemmen wint dan de publieksprijs. In de tweede week worden de namen van de fotografen ook vermeld bij de foto’s.