Rasverteller Kees van Amstel naar Veendam

VEENDAM – De komische rasverteller Kees van Amstel zal met zijn nieuwste voorstelling naar theater vanBeresteyn in Veendam komen.

Het leven is net een zwembad. Maar, bijna Slimste Mens Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat aan de rand bang toe te kijken hoe anderen het hoofd boven water proberen te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kont blijven stonden of vol het leven induiken. Kees koos de derde optie: hij nam een andere therapeut en maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.

Comedytrain

Kees van Amstel is een columnist, stand-upcomedian/cabaretier en comedytekstschrijver. Hij begon zijn carrière toen hij na twee keer optreden werd aangenomen bij Comedytrain, zonder dat hij dit verwacht had. Hij speelt nu regelmatig als comedian in Toomler in Amsterdam en toert daarnaast ook rond met de theatershow van Comedytrain. Hij was lid van het cabaret-team ‘Spijkers met koppen’ en was op televisie te zien in ‘Jokebox’, ‘Koefnoen’ en ‘Onder de tram’.

Kaarten 

De voorstelling start om 20.15 uur. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Via De Koerier