Rudie en Geppie Bunt vieren 65-jarig huwelijksfeest

EMMEN – Rudie Bunt (86) en Geppie Bunt-Niemeijer (84) uit Emmen hebben vorige week dinsdag hun 65-jarig huwelijksjubileum gevierd met kinderen, kleinkinderen, vrienden en bekenden.

De twee leerden elkaar kennen op een dansmiddag tijdens het 100-jarig bestonden van Valthermond. ,,Hij bleef maar knipogen’’, aldus Geppie Bunt, ,,en toen wij eindelijk samen aan het dansen waren, klikte het vrij snel.’’ Er volgde daarna een verkeringstijd van drie jaar en het paar ging wonen in Valthermond. Na Nieuw-Weerdinge en Exloo streek men vijf jaar geleden in Angelslo neer, waar de familie Bunt nog steeds met veel plezier woont.

Men kreeg een zoon en een dochter, die respectievelijk in België en Australië wonen, en voor twee kleinzonen en drie achterkleinzonen hebben gezorgd. Geppie Bunt werd geboren in Valthermond. Ze werkte eerst als kapster, maar werd later verkoopster. Naast haar werk hield ze zich bezig met toneelspelen en zingen. Haar man ging na zijn schooltijd aan de slag bij de GERO in Nieuw-Weerdinge. Na twaalf jaar maakte Rudie Bunt de overstap naar Philips in Nieuw-Weerdinge waar hij tot zijn pensioen had gewerkt.

Via De Zuidenvelder

Reizen Laos