Schoonebeek en Gasselternijveen gelijk in slechte wedstrijd

GASSELTERNIJVEEN – Schoonebeek had zondag in een slechte wedstrijd gelijk gespeeld in de uitwedstrijd tegen Gasselternijveen. Het werd 0-0.

Beide ploegen bakten er niet veel van. Tegen de rust kwamen er toch nog enkele mogelijkheden: Een schot van Jordy Bosch werd geblokt en Wessel Koomans schoot eerst voorlangs en zijn tweede schot uit de kluts werd geblokt door RenĂ© Streuer. 

Gasselternijveen begon beter aan de tweede helft, in de 47e minuut werd een gevaarlijke vrije bal van de lijn gekopt. Daarna nam Schoonebeek het initiatief over en liet iets beter voetbal zien. Kansen leverde dit ook op, maar gescoord werd er niet. In de 50e minuut werd Leon Steffens diep gestuurd door Jordy Bosch, maar zijn inzet ging voorlangs. In de 57e minuut kopte Brandon Meems een vrije bal van Justin Katuin bijna in eigen doel, maar doelman Kevin Koops redde ternauwernood met een uiterste krachtsinspanning. Vervolgens kopte Leon Steffens een corner van Justin Katuin rakelings naast. Als Gasselternijveen al gevaarlijk werd, dan kwam het van Wessel Koomans. Maar ook Koomans had zijn vizier deze middag niet op scherp stonden, zijn kopbal in de 68e minuut werd gepakt door doelman Martin Berens en zijn schot in de 70e minuut ging net naast. In de 79e minuut was er een grote klutssituatie voor het Gasselternijveense doel, maar de inzetten van achtereenvolgens Leon Steffens, Niek Huser en Leon Heegen werden alle geblokt. De grootste kons van de wedstrijd was in de 84e minuut voor Schoonebeek. Jeffrey Berens stuurde met een lange bal Leon Steffens diep, en oog in oog met doelman Koops belandde zijn inzet op de paal.

Via De Zuidenvelder