Slagroombokaal FSD voor Feyenoord

BEILEN – Footballskills Drenthe (FSD) had zondag de lessenreeks afgesloten met het gebruikelijke eindtoernooi om de slagroombokaal. De smakelijke trofee werd dit keer gewonnen door Feyenoord.

Op een zonovergoten sportpark Noordwest in Beilen namen zo’n 40 leerlingen van de voetbalschool deel aan de eindstrijd. Feyenoord knokte onvermoeibaar naar de overwinning en bleef ongeslagen.

,,Het is prachtig om te zien hoe alle techniektrainingen tot uiting komen in zo’n toernooi. Het niveau was hoog’’, aldus Niels Maagd, eigenaar Footballskills Drenthe. ,,De trainingen van FSD zijn aanvullend op de reguliere voetbaltraining binnen de eigen verenigingen van de kinderen. Het doel is het verbeteren van de individuele voetbalkwaliteiten van de jeugdspeler of -speelster, ongeacht het niveau waar het kind zich bevindt. Niet alleen de ontwikkeling, maar ook het plezier staat tijdens deze trainingen voorop. Uit heel Midden-Drenthe doen kinderen mee. Dit gaat eerst misschien wat onwennig, maar gedurende de reeks worden echte vriendschappen gesloten. Zo zie je maar weer dat sport, en zeker voetbal, verbindt”, aldus Maagd.

Ook voor het komende seizoen, dat in september start, zitten de trainingen op de zondagochtend vol. Als bijzonder extraatje treft FSD voorbereidingen om wedstrijden te spelen tegen teams van andere clubs, andere voetbalscholen of zelfs BVO’s (Betaald Voetbalorganisatie). Voor informatie over de trainingen en andere mogelijkheden bij Footballskills Drenthe, kon men contact opnemen met Niels Maagd op 06- 24503316.

Via De Veldenkrant

Reizen Laos