Spirit Ongetemd in Filmhuis Veendam

VEENDAM – De vurige mustang Spirit schittert woensdag 20 oktober in de film Spirit Ongetemd in Filmhuis vanBeresteyn in Veendam.

Lucky verhuist in de film terug naar haar geboortestadje Miradero. Lucky had haar moeder nooit gekend, zij was stuntartieste in paardenshows. Na een vreselijk ongeluk waarbij zij overlijdt, groeit Lucky op bij haar opa, onder het toeziend oog van haar tante Cora. Wanneer Lucky een aantal streken uithaalt, besluiten ze terug te verhuizen naar Lucky’s vader in Miradero.

Boeven

Lucky is al snel dol op het kleine stadje aan de rand van het Wilde westen. Ze ontmoet de meiden Pru en Abigail, die net zo dol zijn op paarden als zij. Ze komen erachter dat er een aantal wilde paarden werd mishandeld door een aantal boeven die ze willen africhten en er veel geld mee willen verdienen. Daar steken de meiden natuurlijk een stokje voor! Het verhaal brengt de bezoeker dus helemaal terug naar het begin, waar Lucky, Spirit ontmoet.

De film start om 14.00 uur. Kaarten zijn te koop via www.vanberesteyn.nl, 0598-634566 of de theaterkassa, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Via De Koerier