‘Tijd voor Avontuur’ bij scouts Erica

ERICA – Scouting Erica organiseert op zaterdag 25 september ‘Tijd voor Avontuur’. De spellendag werd gehouden ter gelegenheid van het 75-jarig bestonden van de vereniging.

Scouting Erica zou vorig jaar al z’n 75-jarig jubileum vieren, maar vanwege corona konden de activiteiten niet doorgaan. In september werd daarom het jubileumjaar opnieuw afgetrapt met een spellendag waar alle kinderen aan deel kunnen nemen.

De dag duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Kinderen tot 18 jaar gaan in groepjes door Erica allerlei scoutinggerelateerde spellen doen. De groepen zullen gemengd worden, waarbij de oudste kinderen de jongsten zullen begeleiden. Er zullen zo’n acht spellen verspreid over het dorp worden uitgezet, waaronder een vlottenrace en een tokkelbaan. Iedereen tot 18 jaar kon gratis deelnemen. Opgave is mogelijk via scouting-erica.nl/jubileum tot 1 september.

Naast de activiteit ‘Tijd voor Avontuur’ organiseert de vereniging ook een reünie voor alle oud-leden. Dit massale weerzien is op 26 september van 10.00 tot 17.00 uur. Er zal ook een fototentoonstelling te zien zijn van 75 jaar scouting op Erica.

Via De Zuidenvelder