Van Gogh Huis en Collectie Brands gaan samenwerken

NIEUW-DORDRECHT/VEENOORD/NIEUW-AMSTERDAM – Het Van Gogh Huis in Veenoord/Nieuw-Amsterdam en Museum Collectie Brands in Nieuw-Dordrecht hebben een arrangement ontwikkeld.

Het begint met een bezoek inclusief rondleiding bij het Van Gogh Huis waarna men op eigen gelegenheid naar Nieuw-Dordrecht afreist. Bij Museum Collectie Brands werd een lunch geserveerd. Na de lunch volgt een rondleiding en is er alle gelegenheid om het museum te bekijken. Op de websites van beide musea is meer informatie over dit arrangement te vinden en kon een reservering worden gemaakt. 

Naast een arrangement werd ook een combinatieticket ge├»ntroduceerd. Met dit ticket kunnen beide musea tegen een voordelig tarief worden bezocht. Dit hoeft echter niet op dezelfde dag plaats te vinden. De tickets zijn bij beide musea aan de balie te verkrijgen. 

Reden om samen te werken, is om het regionale museumbezoek te versterken. Immers, wie een arrangement boekt of combi-ticket koopt, krijgt meer waar voor zijn geld. Het is ook een mooie gelegenheid om het publiek van het Van Gogh Huis kennis te laten maken met Museum Collectie Brands en vice versa. 

Via De Zuidenvelder

Reizen Laos