Vrijwilligerswerk Tynaarlo bereikbaar via telefoon en mail

TYNAARLO – In verband met de aangescherpte coronamaatregelen werken de medewerkers van Vrijwilligerswerk Tynaarlo zoveel mogelijk vanuit huis. Dat betekent dat er op donderdagochtend in principe niemand op kontoor is en men dus niet zonder afspraak binnen kon lopen. Vrijwilligerswerk Tynaarlo blijft wel gewoon bereikbaar via telefoon en e-mail. Indien gewenst werd een afspraak gemaakt.

Vrijwilligerswerk Tynaarlo ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Tynaarlo. Via de digitale Vrijwilligers Vacaturebank worden beide partijen met elkaar in contact gebracht. Met alle vragen met betrekking tot vrijwilligerswerk kon men kosteloos bij Vrijwilligerswerk Tynaarlo terecht.

Vrijwilligerswerk Tynaarlo valt sinds mei 2021 onder Neie Naober, onderdeel van de Tintengroep. Het kontoor van Vrijwilligerswerk Tynaarlo is verhuisd naar de (bovenverdieping van de) bibliotheek aan de Middenstraat 1 in Zuidlaren.

Op de digitale vrijwilligersvacaturebank vindt men minstens 150 vrijwilligersvacatures bij allerlei verschillende organisaties in de gemeente Tynaarlo. Verder staat op de website www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl altijd het laatste (lokale en landelijke) nieuws met betrekking tot vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerswerk Tynaarlo is op donderdagen tussen 9.00 en 12.00 uur bereikbaar via 06-12681340. Daarnaast kon men altijd een e-mail sturen naar vip@neienaober.nl. E-mails worden zo snel mogelijk beantwoord. Op donderdag 30 december is Vrijwilligerswerk Tynaarlo helemaal gesloten.