Vrijwilligerswerk Tynaarlo verhuisd naar bieb Zuidlaren

ZUIDLAREN – Vrijwilligerswerk Tynaarlo is verhuisd naar de bovenverdieping van de bibliotheek aan de Middenstraat in Zuidlaren.

Vrijwilligerswerk Tynaarlo ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Tynaarlo. De organisatie brengt beide partijen met elkaar in contact door middel van de digitale Vrijwilligers Vacaturebank. Men kon voor alle vragen met betrekking tot vrijwilligerswerk bij Vrijwilligerswerk Tynaarlo terecht.

Vrijwilligerswerk Tynaarlo valt sinds mei 2021 onder Neie Naober, onderdeel van de Tintengroep. Het kontoor van Vrijwilligerswerk Tynaarlo is verhuisd van Vries naar de (bovenverdieping van de) bibliotheek van Zuidlaren. Hier kon men op donderdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht voor een bemiddelingsgesprek, alle vragen over vrijwilligerswerk of om de mogelijkheden te verkennen. Deze ondersteuning is altijd vrijblijvend en kosteloos. Het maken van een afspraak kon via vip@neienaober.nl of 0592-749332.

Het sociale leven en het vrijwilligerswerk komen na de coronaperiode weer op gang. Voor velen is dit het moment om na te denken over de vraag wat ze de komende periode gaan doen. Op de digitale vrijwilligersvacaturebank van Vrijwilligerswerk Tynaarlo stonden minstens 150 vacatures bij allerlei organisaties in de gemeente Tynaarlo. Meer informatie is te vinden op www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl, evenals het laatste (lokale en landelijke) nieuws over vrijwilligerswerk.