Walk & Talk-sessie voor werkzoekenden met Esther Spijkerboer

REGIO – De bibliotheken van Biblionet Drenthe organiseren op donderdag 28 oktober een nieuwe online Walk & Talk-sessie. Coach Esther Spijkerboer gaat in op het thema van deze bijeenkomst: ‘Netwerken werkt!’. De Walk & Talk-sessie is gratis bij te wonen via Zoom.

Een netwerkgesprek brengt mensen dichter bij het vinden van een nieuwe baan. De laatste inzichten melden zelfs dat ruim een kwart van de mensen een nieuwe baan vindt via hun netwerk. Dat betekent niet dat men met een vlotte babbel allerlei netwerkbijeenkomsten hoeft af te gaan. Het betekent wel dat men tijd en aandacht besteedt aan de eigen presentatie en het vinden van de goede gesprekspartners. Na afloop van de Walk & Talk-sessie hebben de deelnemers inzicht in hun mogelijkheden om te gaan netwerken. Ook geeft Esther Spijkerboer (van Tao Netwerk Training & Coaching) vijf praktische tips om direct mee aan de slag te gaan.

Tijdens Walk & Talk-sessies ontmoeten deelnemers andere werkzoekenden en leren ze van elkaars ervaring. De sessies worden georganiseerd door de bibliotheken van Biblionet Drenthe. Vaak werd er een gastspreker uitgenodigd die iets vertelt over zijn of haar vakkennis. Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

De Walk & Talk-sessie met Esther Spijkerboer duurt donderdag van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden kon via www.bibliothekendrenthe.nl/walkentalk. Voorafgaand aan de sessie ontvangen de deelnemers de inloggegevens en praktische informatie over de sessie.