Wildervank zoekt spelers voor extra prestatieteam

WILDERVANK – Voetbalvereniging Wildervank wil komend seizoen met een tweede prestatiegericht team uitkomen op de zaterdag. Hiervoor is men nog wel op zoek naar spelers.

Wildervank stopte een aantal jaren geleden met prestatievoetbal op de zondag. Het zaterdagteam werd het vlaggenschip van de vereniging en dat leverde in 2019 het kampioenschap in de vijfde klasse op. De twee seizoenen die volgden in de vierde klasse, werden beide onderbroken door corona. Zodoende komt Wildervank na de zomer opnieuw uit op dat niveau.

Doorgroeien 

Voor komend seizoen wil de vereniging een extra prestatiegericht zaterdagteam inschrijven. Dit tweede team gaat samen met het eerste elftal de selectie vormen. ,,Door het uitbreiden van de zaterdagselectie met een tweede team willen wij onze talentvolle jeugdspelers de mogelijkheden bieden om zich binnen de senioren te kunnen ontwikkelen en doorgroeien, zonder al te veel druk, naar het eerste elftal van de vereniging”, legt de club uit.

Veldspelers en een keeper gezocht

De selecties beginnen al aardig vorm te krijgen. Om de elftallen compleet te maken, is de club nog op zoek naar een aantal talentvolle veldspelers en een keeper. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de vierdeklasser.

Via De Koerier

Reizen Laos