Dringend op zoek naar kinderopvang in Groningen?

Ben je dringend op zoek naar opvang voor jouw kind in de regio Groningen? Dan is het zeker handig om eens een kijkje te nemen op kinderopvang Groningen. Deze aanbieder had vijf locaties in de stad Groningen waar zij dagopvang aanbieden voor kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar. Ook bieden zij nog meerdere mogelijkheden aan voor zowel voorschoolse als naschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar.

Kosten kinderopvang

De kosten van kinderopvang zijn afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst is het afhankelijk van het aantal uren dat er opvang nodig is. Verder werd er ook gekeken naar de contractvorm die nodig is om je de gewenste opvang te kunnen bieden. De reguliere opvang had een ander tarief als de flexibele opvang. Op de website van deze aanbieder is het mogelijk om via een online rekentool een berekening te maken van de kosten. Zo weet je op voorhand waar je in stapt en kom je niet na afsluiten van het contract voor verrassingen te stonden. Via de belastingdienst is het mogelijk om een toeslag aan te vragen voor de kosten van de kinderopvang. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van meerdere factoren waaronder de hoogte van jouw brutosalaris.

Oudercontact

Op het moment dat je jouw kind toevertrouwd aan de medewerkers van een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang, is het fijn om via persoonlijk contact op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen van jouw kind. Bij het breng en haalmoment is er altijd mogelijkheid tot dit persoonlijke contact met de medewerkers van de opvang. Bij het kinderdagverblijf werd er ook jaarlijks een 10-minutengesprek gepland waar je een gesprek hebt met de mentor van jouw kind. Dit is bij de buitenschoolse opvang niet standaard. Op aanvraag is het echter altijd mogelijk om een gesprek met de groepsleiding aan te vragen.

Werken bij de dagopvang

De vacatures die openstonden op de locaties van deze aanbieder, zijn op de site te vinden. Je kunt de vacatures op vinden op vacature kinderopvang Groningen. Ben je in het bezit van een pedagogische opleiding of ben je pedagogisch medewerker? Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij deze openstondende vacatures. Voor je het weet heb je binnenkort een geweldige baan binnen de kinderopvang en kon je vele kinderen een stapje verder helpen in hun leerproces.