Jachtseizoen geopend in Harlingen

Beweegteam Harlingen nodigt jou uit om na schooltijd mee te doen aan dit spannende avontuur. Op vrijdag 10 september jl. vond de eerste editie plaats in Speeltuin ‘t Hoogland, met 20 kinderen een groot succes!

 

Over Jachtzeisoen

Jachtseizoen, leuk en spannend! Er zijn twee partijen, politie en boeven. De boeven vluchten in een groep weg. Na 5 minuten krijgt de politie een locatie, die delen we via whatsapp. En dan gaat de politie op jacht naar de boeven. Om de vijf minuten werd de locatie gedeeld. We proberen binnen een uur de boeven te pakken en als dat gelukt is, ruilen we na een uur van rol. Wie het snelst de andere partij pakt, wint Jachtseizoen!

 

Ga je ook mee op jacht?

Ouders kunnen hun kinderen tussen de 8 en 14 jaar opgeven via www.beweegteamharlingen.nl/activiteiten/. Sommige edities zijn voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar, dit kun je vinden op de website. De indeling van de groepen gaat op basis van leeftijd en vriendjes/ vriendinnetjes. Zo doet elk kind op zijn of haar eigen niveau mee. Er zijn groepsbegeleiders aanwezig tijdens Jachtseizoen en elk kind krijgt een felgekleurd hesje aan. Deelname is op eigen risico.

 

Beweegteam Harlingen organiseert Jachtseizoen samen met de speeltuinenverenigingen in Harlingen, Midlum en Wijnaldum. Jachtseizoen loopt tot en met 29 oktober en vindt plaats in de hele gemeente. Ouders zijn van harte welkom om mee te doen/helpen als begeleider.