Nu exclusief verkrijgbaar: 11fountains Friese oranjekoeken

Nu zorgen de 11fountains opnieuw voor een connectie met de provincie. Merk Fryslân is in samenwerking met zes Friese gemeentes* en regiomarketingorganisaties** de samenwerking aangegaan met Friese bakkers om de fonteinen te koppelen aan een bestondend Fries product. Hierbij is gekozen voor de Friese oranjekoek. 

 

11fountains en Friese ondernemers 

Tien Friese bakkers reageerden enthousiast op het initiatief en hebben de exclusieve oranjekoeken opgenomen in hun assortiment. Vanaf heden vind je bij een aantal bakkers een Friese oranjekoek met daarop één of meerdere van de elf fonteinen in icing, marsepein en/of chocolaatjes.

 

De lekkernijen zijn verkrijgbaar bij de volgende bakkers: Bakkerij Elsinga in Harlingen, Van der Kloet Brood & Banket Franeker en in Bilgaard en Wagner in Leeuwarden, Banketbakkerij Salverda in Leeuwarden, Bakkerij van de Werf in Bolsward en Workum, De Boer’s Bakkerij in IJlst, Breimer’s Bakkerij in Sneek en de Echte Bakker Eddy de Jong in Dokkum.  

 

Op zoek naar meer informatie over de 11fountains en de 11fountains Friese oranjekoeken? Bezoek dan www.friesland.nl/11fountains of www.11fountains.nl.