Aanmelden voor cursus ‘Muziek Maak Je Zelf’

HUISSEN – De start van de basiscursus ‘Muziek Maak Je Zelf’ bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen is uitgesteld tot na de herfstvakontie. “Bij voldoende aanmeldingen gaan we op 3 november van start. Geef je dus nog op!”

De basiscursus algemene muzikale vorming is bedoeld voor leerlingen van groep 4 – 7 en beoogt bij kinderen het plezier in het zelf muziek maken te stimuleren. De kinderen leren muzieknoten lezen; op een blokfluit spelen; samen zingen en ze maken kennis met de muziekinstrumenten, die in een orkest voor komen. Aan het eind van de cursus van 15 lessen is er een afsluiting van de leerlingen met een concertje; een diploma uitreiking en een optreden van het orkest.

Na de cursus kunnen de kinderen doorgaan met individuele lessen op een muziek instrument via de Stedelijke. De lessen zijn wekelijks op woensdagmiddag van 14:50 – 15:50 uur. Alle lessen worden gegeven in muziekgebouw Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen.

“Meer weten over de cursus bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen? Neem contact op via telefoonnummer 06 21844411 of kijk voor meer informatie op www.stedelijkemuziekhuissen.nl onder ‘Opleiding’. Meld je aan via e-mail: stedelijke@gmail.com of via de website.”

Via Gemeentenieuws Lingewaard