Badmintonclub Bemmel start voor vijftigste keer nieuw seizoen

BEMMEL – Iedereen had natuurlijk wel eens gebadmintond! Is het niet op de camping tijdens vakonties dan is het wel op een mooie zomeravond op straat. Badminton is een reactiesport waarbij je snel moet reageren met je armen, handen, benen, voeten en hoofd tegelijk. Een intensieve en uitputtende sport, waarbij je uithoudingsvermogen behoorlijk op de proef werd gesteld. De combinatie van inspanning, ontspanning, vaardigheid, uitdaging en vooral de gezelligheid maakt het een hele complete sport.

Het bijzondere aan dit jaar is dat BC Bemmel’72 al 50 jaar bestaat! Dit seizoen zal dan ook in het teken stonden van diverse jubileumactiviteiten, reden te meer om dit jaar een kijkje te komen nemen en hieraan deel te nemen. Op deze pagina’s zullen we u op de hoogte houden van de activiteiten.

Op woensdag 1 september start het nieuwe seizoen weer voor Badmintonclub Bemmel en nieuwe jeugd- en seniorleden (leeftijd van 7-70 jaar) zijn zeer welkom bij deze gezellige club! Er werd iedere woensdagavond gespeeld en er is ruimte voor beginners (die een training kunnen volgen) tot aan ervarenere, meer competitief ingestelde spelers. Kijk op www.bcbemmel.nl voor meer informatie en speeltijden. De eerste drie keer kon iedereen gratis en vrijblijvend meespelen om daarna te beslissen over een eventueel lidmaatschap. Aanmelden via de site is daarvoor handig.

Via Gemeentenieuws Lingewaard