Burendag Hulhuizen

HULHUIZEN – Eindelijk mag er weer iets georganiseerd worden en comité Hulhuizen 200 is maar meteen in actie gekomen om Burendag 2021 wederom te organiseren.

Burendag is de dag waarop buren jaarlijks gezellig samenkomen. Dit jaar is de behoefte aan samen zijn met elkaar groter dan ooit. Het Oranjefonds ondersteund deze burendag door voor leuke initiatieven een bijdrage te geven. Neem zelf je  koffie, thee etc. mee en laten we er weer iets gezelligs van maken.

Dit jaar worden in Hulhuizen tijdens de Burendag een flink aantal egelhuisjes verloot. Onze tuinen worden in het algemeen zo netjes onderhouden, dat er voor de egel nauwelijks natuurlijke bescherming is. We willen de egels een veilig onderkomen bieden waarin ze rustig hun winterslaap kunnen doen zodat ze niet blijven dwalen omdat ze geen goede slaapplek kunnen vinden. Daarom wil comité Hulhuizen 200 de egel een handje helpen.

“Alle inwoners van Hulhuizen kunnen deelnemen aan deze verloting. Kom daarom 25 september om 13.00 uur naar het Bijenhotel aan ’t Hof om kons te maken op zo’n mooi egelhuisje.”

Via Gemeentenieuws Lingewaard