Con Amore daagt je uit om samen muziek te maken!

OOSTERHOUT – Elke vrijdagavond klinkt er vanuit dorpshuis De Schakel in Oosterhout muziek.  

Een gemêleerd gezelschap muzikonten voert hier samen hun gezamenlijke hobby uit. Onder leiding van dirigent Jesse van Lankveld worden er allerlei muziekstijlen ingestudeerd die onder andere aan het eind van dit jaar ten gehore gebracht zullen worden tijdens een van de concerten. 

Er is plaats voor meer muzikonten. Vooral voor klarinettisten, koperblazers en slagwerkers. Maar bespeel je een ander instrument dat past in een harmonieorkest dan ben je ook van harte welkom! 

Ligt jouw instrument te versloffen op zolder en jeuken je vingers om weer in muzikale beweging te komen? En ben je in bezit van je HaFa B diploma of heb je dit muzikale niveau? Trek dan je stoute schoenen aan en kom vrijdag 15 oktober naar de open repetitie om zelf sfeer te proeven en mee te spelen. Deze open repetitie is gratis.

Heb je nog geen of weinig muzikale ervaring? Ook dan ben je welkom om te komen ervaren hoe leuk samen muziek maken is en heb je misschien wel een nieuwe hobby gevonden. 

Ook is er een leuke aanbieding voor alle nieuwe volwassen leden. Con Amore geeft bij een lidmaatschap vijf gratis muzieklessen cadeau. Deze lessen worden gegeven door een van de aangesloten muziekdocenten om zo je muzikale talenten weer een boost te geven. 

Je bent welkom op vrijdag 15 oktober van 20:00 – 22:15 uur in Dorpshuis De Schakel, De Honsvoet 2, in Oosterhout. Vooraf opgeven is niet nodig. Meer informatie staat op www.conamore-oosterhout.nl oen op de bekende sociale mediakonalen. 

Via Gemeentenieuws Lingewaard